Carregant Esdeveniments

Càpsula_Gerard Marsal & Escarlata
Música & Dramatúrgia

Des del divendres 3 al diumenge 5 de maig

CÀPSULES FORMATIVES AL CONVENT DE LES ARTS

Us presentem les activitats formatives per a professionals que tindran lloc dins el marc del centre de creació del Convent de les Arts d’Alcover.

Es tracta d’un model de formació a quatre mans, amb la voluntat que diverses disciplines entrin en contacte les unes amb les altres, i que puguin trobar-se i alimentar-se recíprocament. D’aquesta manera es planteja un treball intensiu de 48 hores amb dos formadors de dues disciplines diverses. Aquestes càpsules formatives es realitzaran de divendres a diumenge, i tindran una mostra final del treball o treballs fets durant el cap de setmana obertes al públic.

Gerard Marsal & Escarlata

El músic reusenc Gerard Marsal conjuntament amb la Bet Miralta i Jordi Aspa de la companyia Escarlata, ens plantegen una clausura artística on transitar per camins emocionals. En aquest laboratori en ple retir, ens formarem tot buscant com perdre’ns en una experiència creativa amb tot de bestieses artístiques. Des de diversos punts de partida, com per exemple veure com els objectes ens provoquen o des de jugar amb la realitat a partir dels sons, ens endinsarem als mons artístics d’aquests creadors i construirem una experiència on tot està per fer i on tot és possible.

Es demana als músics que duguin els seus instruments i fonts sonores, així com tauletes tàctils i ordinadors, eines susceptibles de ser utilitzades.

www.gerardmarsal.com
escarlata.com

Informació general

Temporalització

Divendres
17h – recepció
18h – inici del taller

Diumenge
18h – fi del taller
19h – exposició pública d’allò que hagi succeït

Cost – 60 €
Inclou allotjament compartit en dues habitacions (8 i 4 llits) i l’espai de cuina-menjador comunitari.
No inclou dietes, transport ni materials per a la pràctica artística.

Per tal de completar la inscripció, el pagament es realitzarà un cop confirmada la plaça per part del Convent de les Arts.

INSCRIPCIÓ

 

Go to Top