Carregant Esdeveniments

ASSAIG OBERT EN RESIDÈNCIA AMB LA CIA. LA FAM

#Teatre #CircContemporani #EnResidència

 

AMBULANT és un espectacle de Circ de sala de gran format dirigida pel prestigiós director de circ Adrian Schvarzstein i amb un equip artístic d’elit amb alguns dels millors acròbates i malabaristes del panorama actual i que a més, combinarà la música en directe amb una espectacular posada en escena.

AMBULANT, és un homenatge als últims circs clàssics de principis de segle XX als anys vint. Una proposta poètica de circ que versa al voltant de la idea del viatge a cap part…

“Un xicotet circ amb alguns dels més virtuosos artistes, arriba a la ciutat, s’instal·la als afores del poble després de recórrer centenars de quilòmetres amb els seus grans carros, carregats de maletes, caixes i la mateixa escenografia del circ.

Artistes i músics munten i preparen tota l’escenografia per a la funció. El circ és una gran família on mengen junts, conviuen junts, dormen junts… S’enamoren, discuteixen, ballen, juguen, es barallen… Junts.

Una vegada han finalitzat l’actuació, ha acabat així la seva instal·lació a la ciutat i el circ torna a replegar, i es disposa de nou a viatjar, a marxar a una altra ciutat… A tornar a emprendre el viatge. A tornar a ser nòmades: Ambulants…”

AMBULANT compta amb 10 artistes en escena que duen a terme tècniques tals com: Bascula coreana, mà a mà, verticals, malabars, diabolo, barra fixa, roda cyr i clown.

Un espectacle de circ de sala sense text i amb una durada de 60 minuts.

 

Entrades

Anticipada i taquilla: Gratuït

Prioritat Carnet Convent de les Arts fins dijous 3 de març

 

 

Go to Top