Carregant Esdeveniments

Dissabte 9 de març · 21.00 h

#Dansa #DiaInternacionalDona #km0

Busquem terrenys fèrtils, Enclaves libres. Petits refugis en l’àmbit quotidià que es converteixin en un viver d’arrels que sigui capaç de fer créixer espais temporalment autònoms que ens permetin cercar noves maneres de relacionar-nos, aixoplugades sota un engranatge diferent del sistema que ens mou, però que no ens commou.

Terrenys on la bellesa ÉS, ens habita i arriba a transformar la realitat. Creiem que és en aquest transitar on esdevenen noves vies que ens poden ajudar a veure el món des d’un altre prisma. Un món on la composició de les parts, de cadascuna d’elles, és imprescindible per poder arribar a formar part d’un tot.

El resultat és un espectacle delicat, fresc, poètic i viu on la dansa, l’audiovisual, el text i l’atmosfera creada a través de la música original, viuen conjuntament. Enclaves libres, convida a submergir-se, a través dels seus diferents passatges, en un món suggerent i oníric amb la intenció d’acostar a l’espectador a una mirada íntima sobre l’amor i la llibertat.

La Cia. Evohé neix l’any 2022 de la mà del projecte Espai Evohé (espai de dansa, creació i arts del moviment) de Tarragona i dirigit per Ana Corredor. Com a companyia, s’inicia amb la peça Enclaves libres estrenada el 12 de novembre de 2022 al Teatre Principal de Valls.

La primera fase de creació d’aquesta peça va ser acollida en residència per l’espai de Les Golfes de ca Flassada (la Selva del Camp, Tarragona) i més tard, la companyia va estar en residència tècnica i artística al Teatre Principal de Valls amb la col·laboració de l’intèrpret i director de moviment Chris Evans (intèrpret i coreògraf associat de la prestigiosa Companyia Hofesh Shechter durant més de sis anys i Gecko Theatre) oferint una assessoria artística a la creació d’Enclaves libres.

Fitxa artística

Autoria – Espai Evohé

Idea i direcció -Ana Corredor

Intèrprets – Ana Briñas, Andrea Leunda, Avril Lombardi, Juan Manuel Rivas, Montse Guinovart, Maria José Hidalgo, Núria Bota i Verónica Luzón.

Música original i espai sonor – Chris Moya i Giacomo Rapisardi

Assessoria artística – Christopher Evans

Creacions audiovisuals – Nacho Mayals

Vestuari – Aida Plassa

Disseny il·luminació – Ramon Beneito / Espai Evohé

 

Preu – General 10€ / Carnet CA 7€

 

 

Go to Top