Carregant Esdeveniments

#EscenaGerminal #Teatre

Divendres 28 de juliol · 20.00 h

La companyia Projecte Ingenu realitza un projecte escènic amb persones voluntàries per a construir un relat “col·lectiu” dels paisatges que envolten la vila. Aquest projecte té per objectiu posar en relació la mirada d’àvies i avis i dels seus nets per tal d’entendre el valor vital dels paisatges que conformen la identitat personal i col·lectiva d’una població.

La forma final del projecte és d’un espectacle itinerant que el públic viu acompanyat d’uns auriculars sense fils que li permeten contemplar els paisatges en diàleg amb les veus “reals” que conviden a una mirada particular, subjectiva, vivencial d’aquells espais. Poc a poc, el públic s’adonarà que el públic no és només públic, que allò que només semblaven veus enregistrades, estan presents, i que les seves presències transformen aquella realitat en quelcom nou, en una vivència col·lectiva i compartida, en una celebració de la vida.

Punt d’inici del recorregut al l’Església Vella.

Accés lliure.

Prem el següent botó per tal d’inscriure’t a l’espectacle per tal de tenir una previsió d’aforament. Cada assistent pot inscriure diverses persones.

 

 

 

Go to Top