Carregant Esdeveniments

IDENTITATS – Exposició fotogràfica itinerant

Inauguració de l’exposició – Dimarts, 10 d’octubre a les 19.00h

Nomad_Art 2023 és una iniciativa multidisciplinaria que neix als Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que, aquesta vegada, presenta IDENTITATS, una exposició fotogràfica a càrrec del col·lectiu PHOTO KM0. Fotografia al Camp de Tarragona, acompanyada de textos de membres de l’Escola de Lletres de Tarragona, amb la intenció de fer arribar la fotografia arreu del territori.

Unes fotografies que mostren cinc comarques –Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès– sota la mirada de nou fotògrafs integrants del col·lectiu. Mirades lliures. Mirades particulars. Mirades enamorades. Mirades enigmàtiques, sovint intrigants.

L’exposició IDENTITATS té un caràcter itinerant i podrà visitar-se a Falset (juliol), a la Nou de Gaià (agost), a la Selva del Camp (setembre), a Alcover (octubre) i a l’Espluga de Francolí (novembre).

———-

Però, qui són PHOTO KM0. Fotografia al Camp de Tarragona?

El dia 8 d’agost de 2019, el col·lectiu PHOTO KM0 va iniciar la seva activitat, des del carrer del Vidre, número 6, de Tarragona, per iniciativa d’Estudi Perdomo que havia donat suport al talent artístic d’alguns fotògrafs del Camp de Tarragona, fotògrafs implicats amb Tarragona i que formen part important del teixit cultural i documental del nostre territori.

Després d’alguns anys com a col·lectiu el 17 de març de 2022 decideixen crear una entitat associativa sense ànim de lucre anomenada PHOTO KM0, Fotografia al Camp de Tarragona, per poder assolir els nous reptes que volien tirar endavant.

El principal l’objectiu del col·lectiu és promoure l’estudi, la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes, principalment en l’àmbit del Camp de Tarragona.

Els membres fundadors que formen el col·lectiu provenen de diferents ciutats i pobles del Camp de Tarragona són:

Alba Rodríguez, Albert Villena, Carles Llop, Cristina Serra, David Oliete, Gerard Boyer, Nani Nolla, Pep Escoda, Ram Giner, Rubén Perdomo i Verònica Moragas

———-

Obert de 17 a 20 h. el dies:

– Dijous 12
– Dissabte 14 i diumenge 15 
– Dissabte 21 i diumenge 22 
– Dissabte 28 i diumenge 29
Go to Top