Carregant Esdeveniments

#Teatre #Comèdia

Dissabte 22 d’abril · 21.00 h

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

Autoria i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso

Repartiment: Ángela Cervantes, Francesc Ferrer, Laura Pau i Pau Roca

Escenaografia: Elisenda Pérez

Vestuari: Nídia Tusal

Disseny d’il·luminació i so: Xavi Gardés

Imatge i vídeo: Juanjo Marin

Disseny gràfic: Laia Alsina

Una produccíó de Sala Flyhard amb la col·laboració d’El Ramat Produccions i Lluïsos de Gràcia i el patrocini de Zen Barcelona Eyewear i KUMI sneakers

Preu – General 12€ / Carnet CA 9€

 

 

Go to Top