Carregant Esdeveniments

Dissabte 14 de maig tanquem el PARLEM CONTEMPORANI? 21-22. Ho farem amb una sessió especial nocturna a partir de 3/4 de 9 del vespre al Convent de les Arts, Alcover.

Començarem la sessió amb OBRIM ELS ULLS I PUNT, una col·laboració entre FUTERRI ART-FRANCESC MESTRE I SI FLOTA ES BRUJA. Una intervenció performàtica interactiva entre públic i obra, pintura acrílica de gran format i audiovisuals amb tècniques de mapping. Consciència col·lectiva, estereotips i estigmes socials.

Dins la nau de l’antiga església i sortit del llibre de Job, el LEVIATAN de l’ESTER FABREGAT ens convidarà a un viatge sensorial cromàtic, a gaudir de l’escultura, de l’espai i del respirar de la seva existència des de la nostra escala humana empetitida.

Assistirem al PASSAR VETLLA de l’ALBA DOMINGO, la reivindicació de la memòria com un acte subjectiu i creador a partir de l’antic costum d’alguns pobles, consistent en visitar els veïns per explicar-se històries. Honra a la memòria dels éssers anònims.

Acompanyarem la RESSONÀNCIA de la PIA SOMMER, una peça evolutiva al voltant d’un gran fragment de paper on habiten simultàniament reflexions, notes, proves de so, apunts imaginaris i dibuixos que ens transporten a un cert estat, proper al ressonar.

I descobrirem el vídeo enregistrat durant la presentació de les LUCIOLE de l’ANTON ROCA. Un projecte de recerca visual i sonora presentat en primícia la setmana passada simultàniament al Quebec, Itàlia i Alcover city, amb les cuques de llum com a protagonistes.

 

Si ens quedem amb ganes de més, en acabar, tindrem soparet a la fresca amb les propostes literalment km0 dels veïns de Mas Rosich.

 

Amb ganes de veure’ns-hi.

Go to Top