Carregant Esdeveniments

#ParlemContemporani? #ArtsVisuals

Dissabte 17 de juny – 20.30 h

Amb el solstici a la vista arriba el finissage (mot de moda al món de l’art) de la Primavera, i és aquí on cloem el sisè cicle del PARLEM CONTEMPORANI?, el projecte petit i valent que porta les arts visuals i no tant al Convent.

Arrencarem amb el JORDI RUBÍ, CARREGANT EL GLOBUS I LLISCANT LA PIPA, una proposta de luthierisme performàtic, on tant important és el muntatge i la història d’un instrument com el fer-lo sonar. “Escoltarem com la intermitència ens dóna una constància amb la qual omplir l’espai”.

Acció, cos, moviment… L’ILLAN RIVIÈRE, acompanyat per la JENNIFER PARROTTO i el DAMIEN CLATOT, amb les seves ARQUITEXTURAS encarnen els espais arquitectònics i l’energia que contenen. Influències de textures i atmosferes sobre un cos sensible en moviment.

L’ÀNGEL POMEROL instal·la la seva ESTÈTICA DE LA INDIFERÈNCIA? -excepcionalment i en primícia- a la nau de l’antiga església, construint un absis invertit i moltes preguntes. Una instal·lació que especula a partir de la mirada, els mitjans pictòrics i la seva vigència.

I tot plegat basculant al voltant de la instal·lació central del Claustre, HA EXISTIT SEMPRE EL QUE VE DESPRÉS, una peça à la suite d’aquesta frase d’en Victor Nubla, un nou projecte creat ad hoc pels alumnes de l’ESCOLA D’ART I DISSENY DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA A REUS, sota el mestratge de la LÍDIA PORCAR i el NACHO ÁLVAREZ.

En finalitzar, hi haurà possibilitat de picar alguna cosa a la fresca.

Accés gratuït.

Go to Top