Carregant Esdeveniments

#ParlemContemporani? #ArtsVisuals #km0

Dissabte, 16 de desembre · 11.16 h.

Edició perisols-cial de les trobades perivisuals al Convent. Farem les llistes dels bons propòsits i posarem les balances pesant-hi pomes i peres perquè algú ens digui que no es poden sumar.

Farem el que voldrem perquè l’art és l’espai mental que ens donem per exercir radicalment la llibertat i en tenim set; d’espai, de ment i d’albir. Set de set. Set i par-t. Hagan juego, señores… i senyores.

En aquesta edició perisolsticial de de les sessions al Convent, trobarem:

EL GOS PERDUT, una proposta del col·lectiu del mateix nom, dirigida per l’ELISENDA NADAL; basada en el moviment fruit de l’observació dels carrers, parla de llibertats, captivitats, pors i portes.

En PEP AYMERICH ens convidarà a la seva instal·lació-acció participativa: HI SOM , A PETITA I GRAN ESCALA, una peça per jugar amb la matèria, la literalitat, el sentit i el símbol, subscrita al martíipolenc vers “ que tot està per fer i tot és possible”.

En TRIFON DOMÈNECH MAYNOU – FOHAM FONEZS- explora a través de teles, dibuixos i una videoprojecció L’IDIOMA DELS MURS, fragments de pensaments materialitzats. Una simbiosi entre imatge i paraula per explorar conceptes complexos.

I la MAR DELMAR inaugurarà un nou espai al Convent, per presentar l’ANATOMIA D’UN DOL, una instal·lació íntima i universal alhora, que recorre amb la mirada dartista-il·lustradora el trànsit del tall obert, sagnant, a la cicatriu.

Tot plegat ben amanit per un magnífic matí de dissabte de Desembre, d’aquells encara lleugers, d’aire fi, d’abans dels fums, els tions i els canalons. Vermutem.

Accés gratuït.

Go to Top