Carregant Esdeveniments

#Música #Jazz #Nadales

Divendres 30 de desembre – 20.00 h.

El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l’àmbit internacional, combina la seva extraordinària tècnica, l’exquisida sensibilitat i el swing que atresora, amb un altre major del jazz: Adrian Cunningham. Nascut a Austràlia, el saxofonista Cunningham viu a Nova York i ha fet carrera amb figures com Wycliffe Gordon o Wynton Marsalis; i la cantant Mar Vilaseca, recentment graduada a la Juliarts school de Nova York, on ha tingut oportunitat de fer interessants col·laboracions com Emmet Cohen entre altres, i que és un dels joves talents a qui caldrà tenir en compte els pròxims anys. El trio de Terraza és completa amb el contrabaixista Horacio Fumero i el bateria Esteve Pi, habituals de les formacions d’Ignasi Terraza.

Un exclusiu quintet que ens ofereix un seguit de conegudes melodies nadalenques internacionals i cançons tradicionals que avui son part de l’imaginari col·lectiu. Jazz, blues i gòspel, combinats amb temes originals de Terraza, venen a renovar amb aire fresc el repertori propi d’aquestes dates. Varietat d’estils, colors i tempo que van des de temes ràpids amb molt de swing a expressives balades plenes de sentiment, i tot amb un marcat sentit nadalenc.

Pel que fa al repertori, sonaran des de temes propis d’Ignasi Terraza com Christmas time in Barcelona, Let’s make everyday a Christmas day i No more Lockdown les quals culminaran, com no podria ser d’altra forma al Concert de Nadal, amb les versions jazzístiques de Les dotze van tocant, El Rabadà i El noi de la mare.

Deixa’t portar també tu per la seva música i “swinga” amb nosaltres aquest Nadal.

Ignasi Terraza – Piano
Adrian Cunningham – Veu, Clarinet, Flauta i Saxo
Mar Vilaseca – Veu
Horacio Fumero – Contrabaix
Esteve Pi – Bateria

Preu – General 12€ / Carnet CA 9€

 

 

Go to Top