Carregant Esdeveniments

#Teatre #Clown #Km0

Diumenge 18 de desembre – 19.00 h.

L’antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis i per aquest motiu té la gran idea d’obrir en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l’Hotel Flamingo.

Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie “Tres estrelles” ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, han creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d’un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.

Hotel Flamingo és el particular homenatge de Clownic als seus pares teatrals, Tricicle. Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Ara que Tricicle ha anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre’ls-hi aquest homenatge i agrair tot el que han heretat d’ells. Seguixen amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Flamingo.

Amb Gerard Domènech, Carles Bigorra i Edu Méndez.

Preu – General 12€ / Carnet CA 9€

 

 

Go to Top