Carregant Esdeveniments

Gòspel

L’aventura musical del grup Soulshine Voices comença el maig del 2006 per iniciativa de Sandrine Garcia artista molt arrelada en el panorama musical Jazz / gòspel del sud de França.

L’amor a la música gòspel i el soul va reunir aquests artistes que vinculen el repertori tradicional al gòspel modern. De diversos orígens vocals i musicals, els intèrprets es van trobar amb un estil dinàmic que fa de Soulshine Voices un sol grup.

L’esperit de la banda i dels seus components creix amb conceptes que marquen la seva dinàmica d’actuació. Així paraules com esperit d’obertura i tolerància entren a ser claus en el comportament, la preparació del repertori, la tècnica vocal i la interpretació.

Happy Day, Down by the riverside, Jerico… Un repertori arrelat a la tradició Gòspel que s’amplia amb els colors musicals del Blues, Jazz, Funk i Soul, amb la sacralitat característica d’unes cançons connectades a l’experiència diària, les quals formen part d’un patrimoni històric i musical.

Vinguts des de França, Sand & Soulshine Voices, amb els seus concerts busquen l’autenticitat, una caminada espiritual, individual i col·lectiva que condueixi a un millor coneixement de si mateix i al respecte pels altres.

 

Fitxa artística

Sandrine Garcia – alto

Mariame Fraizy – soprano

Martin Edjouma – baríton

Romain Mackenzie – tenor

Franck Rozé – piano

 

Entrades

Anticipada: 11€ general / 8€ Carnet CA

Taquilla: 12€ general / 9€ Carnet CA

 

 

Go to Top