Carregant Esdeveniments

Diumenge 26 de maig · 18.00 h

#Música #EnFamília #EnResidència #km0 #ESTRENA

‘L’invent de la Doctora Larsen’ és un espectacle familiar interdisciplinar on música, teatre i audiovisuals es troben dalt l’escenari. Una proposta escrita i composada originalment. Nou músics en escena i dues actrius omplen l’escena de música i moviment en una història per fer-nos pensar d’on venim, on anem i, sobretot, valorar el que tenim.

La proposta interdisciplinar de nova creació, impulsada per Camerata XXI, ens planteja la dicotomia entre la hipertecnificació i la reconnexió amb la natura per donar resposta a la crisi climàtica. A partir d’un futur distòpic on la Terra s’està quedant sense oxigen, la humanitat es refugia exclusivament en les possibilitats de la inteligència artificial a l’hora de trobar solucions, tot i així, la música, els músics i la natura encara poden tenir alguna cosa a dir.
Sinopsis

La terra s’ha quedat sense oxigen en un món completament dependent de la tecnologia. L’únic recurs que la manté habitable és una màquina que millora la qualitat de l’aire a partir d’una música precisa i exacta. Per sort o per desgràcia, només robots poden reproduir-la amb prou precisió.

Pot ser que hi hagi alguna altra opció per la supervivència més enllà de la música sense músics? O l’ésser humà està condemnat a dependre de les màquines?

 

Fitxa artística

Rafael Fabregat, Guió original
Jordi Cornudella, Música original
Iban Beltran, Direcció escènica
Guillem Cabré, Direcció artística
Francesc Isern, Audiovisuals
Núria Subietas, Vestuari
Irene Benavent, moviment
Carles Pitarch, il·luminació
Marta Escobar, Disseny gràfic
Alba Aluja i Georgina Llauradó, actrius
Orquestra Camerata XXI

Preu – General 6€ / Carnet CA 4€

 

Go to Top