Carregant Esdeveniments

Dissabte 15 de juny · 20.00 h

#Teatre #Comèdia #EnResidència #ESTRENA

15 empleats, 15 veus, 15 vides es troben a Cuina Minvant, un restaurant que treballa a tot drap per donar de menjar a desenes de comensals cada dia. L’espectador és convidat a passejar-se durant tota una jornada laboral pels fogons de la seva cuina, i sobretot pels racons que els treballadors troben per respirar i desconnectar uns minuts abans de tornar al ritme trepidant de la seva feina.

L’esgotament, la precarietat, l’esperit de supervivència són massa presents, determinen i defineixen la vida dels personatges. Com a la vida mateixa, les converses, els conflictes, l’humor, les ideologies, es creuen, es confonen, creixen, disminueixen i es modifiquen segons els interessos de cadascú i les experiències viscudes dins d’aquesta cuina.

Un espectacle ple de contrastos que ens portarà a reflexionar sobre com és el nostre dia a dia i ens convidarà a agafar perspectiva de l’imminent col·lapse i la vida que ens espera a través de la tendresa, l’humor i la crua realitat.

Fitxa artística

Un espectacle d’Els Pirates Teatre

Dramatúrgia – Laura Aubert
Direcció – Adrià Aubert
Interpretació – Laura Aubert, Bernat Cot, Ricard Farré, Núria Cuyàs i Laura Pau
Escenografia – Enric Romaní
Vestuari – Maria Albadalejo
Ajudant de direcció – Carla Coll
Moviment – Anna Romaní i Robert González
Disseny de so – Damià Duran
Disseny de llums – Dani Gener
Producció – Montse Farrarons
Producció executiva – Marina Marcos
Comunicació i premsa – Anna Castillo i Ester Cánovas

Resta de l’equip en curs.

Una producció d’Els Pirates Teatre

Amb el suport de la Sala Beckett, el Convent de les Arts d’Alcover i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Preu – General 12€ / Carnet CA 9€

 

Go to Top