Carregant Esdeveniments

Diumenge 9 de juny · 19.00 h

#Òpera #EnResidència #ESTRENA

Il Teatro alla Moda, òpera bufa en català, inspirada en el llibre Il Teatro alla Moda de Benedetto Marcello, fa una divertida crítica a les pràctiques operístiques de la primera meitat del segle XVIII, fàcilment reconeixibles en les pràctiques operístiques del segle XXI i, fins i tot, en la quotidianitat del nostre dia a dia.

En Pere i la Margalida són una parella de mitjana edat enfrontada a la monotonia . En Pere ha perdut la il·lusió però la Margalida continua cercant la màgia de viure. El descobriment del gènere operístic, una visita inesperada i un llibre antic duran al matrimoni a un viatge pel passat que els pot canviar la vida.

Aquesta proposta forma part del projecte Òpera a prop de casa teva es fomentar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la cultura. Ho fa amb les entrades a preus econòmics i mitjançant diversos tallers destinats a la població: tallers de disseny i il·lustració per als alumnes de l’escola, tallers de divulgació de teatre i del gènere operístic i tallers de tècniques de confecció de vestuari històric i escenografia.

Fitxa artística

Música – Carles Prat
Llibret – Marcel Pascual
Intèrprets – Carles Prat (tenor), Soledad Cardoso (soprano), Xavier Mendoza (baríton)
Director d’orquestra – Xavier Pastrana
Directora d’escena – Rosa Mateu
Vestuari – Anna De La Cruz
Escenografia – Tuttifortepiano
Direcció general i producció – Ma. Patricia Mercado

Preu – General 9€ / Carnet CA 6€

 

Go to Top