Carregant Esdeveniments

#Música #Cançó #Poesia

Meritxell Gené és cantautora i poeta nascuda a Lleida. Ha dedicat bona part de la seva producció musical a cantar poetes com Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló, Concepció G. Maluquer, Manuel de Pedrolo, Vicent Andrés Estellés, Joan Salvat-Papasseït i Màrius Torres, a qui ha dedicat un treball íntegre.

A ‘Sa tanca d’allà dins’, el seu nou disc, desgrana alguns dels poemes que formen part del seu primer llibre, ‘Després dels esbarzers’, un recull de poemes molt personal, nascut del delit de reviure el passat, de gratar-lo, d’emmirallar-s’hi i de guarir-lo. Sense haver-ho previst gaire, l’energia, sovint fonda i atàvica, d’aquells poemes tan íntims, ha empès uns versos que a poc a poc s’han anat desplegant musicalment. Un cop recitats i digerits, ara són escrits per a ser cantats. La profunditat insòlita dels versos persevera cada cop que els declama i, més encara, ara que també ens els canta. En una celebració essencial, per compartir-los, en primícia, cos endins i ben enfora.

Fitxa artística

Meritxell Gené – veu i guitarra
Txabi Ábrego – guitarres

Pugem a peu!

Si et ve de gust, a les 20 h sortirem des de l’Església Vella cap a Mas de Forès. Allà farem sopar de motxilla. La tornada serà enmig de la nit. Recorda portar la teva llanterna!

Portes obertes al MiMo

Aprofiteu que, excepcionalment, obrim les portes al capvespre per submergir-nos dins del nou espai a l’antic assecador del molí paperer. Obert de 20 h a 21.30 h (Molí de Mas de Forès)

 

 

Go to Top