Carregant Esdeveniments

#Dansa #Contemporània #EnResidència

Diumenge 22 de gener – 19.00 h.

Del grec pân (tot) i hórama (vista) la paraula Panorama va ser emprada pel pintor irlandès Robert Baker per descriure les seves pintures circulars. Els seus paisatges generen una experiència immersiva que convida a la contemplació i la reflexió. Quin és el nostre lloc en aquest paisatge? Raquel Gualtero també ens empeny cap a un estat contemplatiu, cap a un trànsit per diversos imaginaris estranyament familiars. El seu cos és el centre del paisatge. Els seus gestos esdevenen coreografies infinites. Panorama és un solo de dansa que ens transporta cap a un lloc íntim, únic i intransferible. Un lloc recorregut per una veu que ens pertany i que transforma els motlles que ens hem construït. Potser es tracta d’un lloc estrany, inhòspit i inesperat, però és, sens dubte, un lloc que anhelem.

Direcció i interpretació – Raquel Gualtero
Ajudantia de direcció – Lipi Hernández
Suport a la dramaturgia – Albert Pérez
Autoria / Direcció musical – Aurora Bauzà i Rodrigo Rammsy
Escenografia i disseny d’il·luminació – Arnau Sala
Coproducció – Mercat de les Flors, Festival Sismògraf, Antic Teatre
Suport – Danza en Breve (La Laguna, Tenerife), Convent de les Arts (Alcover), L’Animal a l’Esquena (Celrà), Graner (Barcelona)
Agraïments – Oscar Dasi, Pere Faura, Rodrigo Rammsy, La Caldera,  Semolina Tomic, Javier Cuevas, Miguel Fiol, Pia Mazuela, Amaranta Velarde.

Preu – General 8€ / Carnet CA 6€

 

Go to Top